Dj Cip te invita la Mamaia Copiilor

In anul 2011 se va desfasura ce a de-a XI-a editie a festivalului Festivalului Nationala de Creatie si Interpretare "Mamaia Copiilor", organizat de Asociatia Culturala "Mamaia Copiilor", Societatea Romana de Radiodifuziune, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Societatea Romana de Televiziune si SC Euroconcert SRL.
Pentru Sectiunea de Interpretare se pot prezenta solisti individuali pentru cele cinci grupe de vasta(4-6, 7-9, 10-12, 13-15, 16-18 ani), grupuri volcale mici formate din 2-5 componenti precum si grupuri vocale din 8-20 componenti.
La preselectia zonala concurentii individuali se prezina cu doua melodii de muzica usoara romaneascape suport cd in format wav. Grupurile mici prezinta un colaj de muzica usoara romaneasca avand o durata maxima de 3.30 minute. Grupurile mari prezinta cate un show de muzica romaneasca cu durata maxima de 6 minute si un dvd de prezentare. Acompaniamentul trebuie asigurat pe negativ ochestral.
Preselectia pentru judetul Bacau din cadrul etapei zonale va avea loc Duminica 27 martie, ora 12 la Palatul Copiilor Bacau in sala de Teatru-Studio "Prospero".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu